Apa sampeyan duwe pitakon babagan proyek kemah?

Waca liyane

PRODUK FEATURED

Beijing GS Housing Co., Ltd. (sabanjuré diarani GS Housing) didaftar ing taun 2001 kanthi modal kadhaptar 100 yuta RMB.Iki minangka salah sawijining 3 omah prefab paling gedhe, omah kontainer sing dikempalken rata ing China sing nggabungake desain profesional, manufaktur, dodolan lan konstruksi.

Ing saiki, GS Housing wis 5 basis produksi kang bisa gawé 500 pesawat flat dikempalken omah-omahé prefab ing siji dina, pesenan gedhe lan urgent bisa dijamin cepet.

We are looking for agen merek kabeh ndonya, pls hubungi kita yen kita apik kanggo bisnis.

ndeleng liyane

proyek paling anyar

  • 150+ yuta 150+ yuta

    150+ yuta

    Penjualan taunan
  • 800+ 800+

    800+

    Buruh
  • 30000+ 30000+

    30000+

    Penjualan taunan
  • 200+ 200+

    200+

    mitra

Warta paling anyar

Kenapa GS Housing?

Kauntungan rega asale saka kontrol presisi ing produksi lan manajemen sistem ing pabrik.Ngurangi kualitas produk kanggo entuk kauntungan rega pancen dudu apa sing kita lakoni lan kita mesthi nggawe kualitas ing posisi sing sepisanan.
Nakoni, nyelidiki

Kanggo pitakon babagan produk kita, tinggalake info kontak sampeyan.kita bakal sesambungan ing 24 jam.

Enquiry Saiki